Hart van Nederland: motorrijder verongelukt bij mogelijke politieachtervolging in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: motorrijder verongelukt bij mogelijke politieachtervolging in Amsterdam (video)

Thursday 10 October om 19:06

<em>Hart van Nederland</em>: motorrijder verongelukt bij mogelijke politieachtervolging in Amsterdam (video) In Amsterdam is een motorrijder oerleden na een mogelijke politieachtervolging op de Zuiderzeeweg. Politie en Rijksrecherche onderzoeken momenteel de toedracht van het tragische ongeval, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Geëvacueerde Nederlander in Florida: 'Familiefoto's en medicatie hebben we meegenomen' Bekijk deze video » Malou Petter: 'Of ik de NOS zat was?' Bekijk deze video » Twee leeuwenwelpen geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

In Amsterdam is een motorrijder oerleden na een mogelijke politieachtervolging op de Zuiderzeeweg. Politie en Rijksrecherche onderzoeken momenteel de toedracht van het tragische ongeval, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's