Chateau Meiland en Route: Martien bijna bedolven onder de vazen

Chateau Meiland en Route: Martien bijna bedolven onder de vazen

<em>Chateau Meiland en Route</em>: Martien bijna bedolven onder de vazen In Chateau Meiland en Route gaan de Meilandjes in Frankrijk op bezoek bij Nadège, de voormalige huishoudster van hun Franse chateau. Ze moeten een cadeautje zien te vinden voor haar maar ze kunnen niet echt iets geschikts vinden. Martien oppert dat ze een ‘vaginavaas’ kunnen kopen, maar wordt bijna bedolven onder de vazen als hij er een probeert te pakken… Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Martien Meiland: 'Mijn haar lijkt wel onkruid' Bekijk deze video » Martien is woest in Chateau Meiland en Route: 'Blijf van mijn dure zonnebril af!' Bekijk deze video » Maxime en Montana in Chateau Meiland en Route over Martien: "Papa is een beetje hard, niet opvoedkundig" Bekijk deze video »
Monday 14 October om 14:26

In Chateau Meiland en Route gaan de Meilandjes in Frankrijk op bezoek bij Nadège, de voormalige huishoudster van hun Franse chateau. Ze moeten een cadeautje zien te vinden voor haar maar ze kunnen niet echt iets geschikts vinden. Martien oppert dat ze een ‘vaginavaas’ kunnen kopen, maar wordt bijna bedolven onder de vazen als hij er een probeert te pakken…

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's