Maandag in Kees van der Spek Ontmaskert: Kees wordt aangevallen in Portugal

Maandag in Kees van der Spek Ontmaskert: Kees wordt aangevallen in Portugal

Maandag in <em>Kees van der Spek Ontmaskert</em>: Kees wordt aangevallen in Portugal Maandag kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Kees van der Spek Ontmaskert. Deze keer gaat de misdaadverslaggever onder meer naar Kenia, om een 90-jarige dementerende dame op te halen die voor tonnen is opgelicht. Ook brengt Kees een bezoek aan Portugal, waar niet iedereen blij is met zijn bezoek en het loopt behoorlijk uit de hand: Van der Spek wordt aangevallen door een man met een schroevendraaier. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek Ontmaskert is elke maandag om 20.25 uur te zien bij RTL 5. Bekijk de aankondiging voor de nieuwe aflevering van Kees van der Spek Ontmaskert hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kees van der Spek aangevallen met schroevedraaier tijdens opnames Oplichters Aangepakt Bekijk deze video » Kees van der Spek Ontmaskert: "Nieuw seizoen vol spanning en sensatie" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Maandag in Kees van der Spek Ontmaskert: de mysterieuze dood van Barend in Colombia Bekijk deze video »
Monday 14 October om 14:49

Maandag kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Kees van der Spek Ontmaskert. Deze keer gaat de misdaadverslaggever onder meer naar Kenia, om een 90-jarige dementerende dame op te halen die voor tonnen is opgelicht. Ook brengt Kees een bezoek aan Portugal, waar niet iedereen blij is met zijn bezoek en het loopt behoorlijk uit de hand: Van der Spek wordt aangevallen door een man met een schroevendraaier.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek Ontmaskert is elke maandag om 20.25 uur te zien bij RTL 5. Bekijk de aankondiging voor de nieuwe aflevering van Kees van der Spek Ontmaskert hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's