Lang leve de liefde: Maria vindt de schoenen van Jos niet mooi

Lang leve de liefde: Maria vindt de schoenen van Jos niet mooi

<em>Lang leve de liefde</em>: Maria vindt de schoenen van Jos niet mooi In Lang leve de liefde wil Maria meer weten over de schoenen van Jos. Haar date heeft namelijk ogenschijnlijk niet echt zijn best gedaan om zijn mooiste schoenen aan te trekken en een verpletterende indruk te maken met zijn outfit. Jos geeft toe dat hij lekker makkelijk zijn werkschoenen heeft aangetrokken. Maar Maria is niet onder de indruk en zegt eerlijk dat ze die niet mooi vindt. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Henk drinkt 'maar' zeven blikjes energydrank per dag Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Zoë ongemakkelijk als Willem een arm om haar heen slaat Bekijk deze video » Fabian en Noa praten in Lang leve de liefde over bedpartners: 'Ik sla deze even over' Bekijk deze video »
TV :
Monday 14 October om 13:45

In Lang leve de liefde wil Maria meer weten over de schoenen van Jos. Haar date heeft namelijk ogenschijnlijk niet echt zijn best gedaan om zijn mooiste schoenen aan te trekken en een verpletterende indruk te maken met zijn outfit. Jos geeft toe dat hij lekker makkelijk zijn werkschoenen heeft aangetrokken. Maar Maria is niet onder de indruk en zegt eerlijk dat ze die niet mooi vindt.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's