Holland's Next Top Model: schokkende metamorfose voor Gitte

Holland's Next Top Model: schokkende metamorfose voor Gitte

<em>Holland's Next Top Model</em>: schokkende metamorfose voor Gitte In Holland's Next Top Model is het tijd voor het meest gevreesde onderdeel: de restyling. Gitte is aan de beurt en ze krijgt te horen dat de schaar in haar blonde lokken wordt gezet. Het model wordt geknipt en krijg haar eigen staart in haar handen gedrukt. Met de onthulling van de metamorfose reageert ze geschokt… Bekijk de video van Holland's Next Top Model hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is nu te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door HNTM (@hollandsnexttopmodelnl) Sylvia Geersen emotioneel in Casa Di Beau: 'Mensen zagen mij als een modepopje' Bekijk deze video » Loiza Lamers onthult: Bella Hadid gastjurylid in Holland's Next Top Model Bekijk deze video » Holland's Next Top Model: kandidaat krijgt 'error' van shoot met robotcamera Bekijk deze video »
Monday 14 October om 13:58

In Holland's Next Top Model is het tijd voor het meest gevreesde onderdeel: de restyling. Gitte is aan de beurt en ze krijgt te horen dat de schaar in haar blonde lokken wordt gezet. Het model wordt geknipt en krijg haar eigen staart in haar handen gedrukt. Met de onthulling van de metamorfose reageert ze geschokt…

Bekijk de video van Holland's Next Top Model hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is nu te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's