Maria Tailor zat vast op jacht tijdens berucht feestje van rapper Diddy

Maria Tailor zat vast op jacht tijdens berucht feestje van rapper Diddy

Maria Tailor zat vast op jacht tijdens berucht feestje van rapper <em>Diddy</em> Maria Tailor vertelt dat ze weleens op een (inmiddels omstreden) feestje van de rapper Diddy is geweest. Diddy moet binnenkort voor de rechter verschijnen omdat hij verdacht wordt van onder anderen seksueel misbruik en mensenhandel. Maria belandde ooit in Cannes op een van zijn feestjes op een jacht en kreeg toen allerlei heftige verhalen te horen over de beruchte rapper. Ze wilde weg, maar zat vast op de luxe boot van Diddy… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Annebel (Temptation Island) lacht ex René uit om nieuwe vlam Bekijk deze video » Shownieuws: welke presentatoren gaan Art Rooijakkers programma's overnemen? Bekijk deze video » Suzanne uit B&B vol liefde geeft update: zijn zij en Robert Jan verliefd? Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 14 October om 10:37

Maria Tailor vertelt dat ze weleens op een (inmiddels omstreden) feestje van de rapper Diddy is geweest. Diddy moet binnenkort voor de rechter verschijnen omdat hij verdacht wordt van onder anderen seksueel misbruik en mensenhandel. Maria belandde ooit in Cannes op een van zijn feestjes op een jacht en kreeg toen allerlei heftige verhalen te horen over de beruchte rapper. Ze wilde weg, maar zat vast op de luxe boot van Diddy…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's