Katja Schuurman nu twee jaar vrijgezel: 'Bevalt echt heel erg goed!' (Radio 10)

Katja Schuurman nu twee jaar vrijgezel: 'Bevalt echt heel erg goed!' (Radio 10)

<em>Katja Schuurman</em> nu twee jaar vrijgezel: 'Bevalt echt heel erg goed!' (Radio 10) Katja Schuurman speelt de hoofdrol in de nieuwe film De Mannenmaker, waarin haar personage Anne allerlei mannen onder handen neemt om er gewilde partners van te maken. Katja vertelt aan Radio 10 hoe het nu met haar eigen liefdesleven gaat, en ze is inmiddels al een kleine twee jaar vrijgezel. “Het bevalt me dus echt heel erg goed”, vertelt de actrice. Hierboven zie je het Radio 10-interview met Katja Schuurman. Hieronder kun je de trailer bekijken van de film De Mannenmaker, die vanaf 17 oktober in de bioscoop te zien is. De Mannenmaker | trailer | 17 oktober in de bioscoop Shownieuws: komt 4FUN met Winston Gerschtanowitz weer samen voor Linda, Roos & Jessica-feest? Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Thijs Römer laat het afweten als vader maar deze persoon heeft die rol overgenomen' Bekijk deze video » Bar Laat: wat zou Theo van Gogh nu doen, als hij nog had geleefd? Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 14 October om 10:10

Katja Schuurman speelt de hoofdrol in de nieuwe film De Mannenmaker, waarin haar personage Anne allerlei mannen onder handen neemt om er gewilde partners van te maken. Katja vertelt aan Radio 10 hoe het nu met haar eigen liefdesleven gaat, en ze is inmiddels al een kleine twee jaar vrijgezel. “Het bevalt me dus echt heel erg goed”, vertelt de actrice.

Hierboven zie je het Radio 10-interview met Katja Schuurman. Hieronder kun je de trailer bekijken van de film De Mannenmaker, die vanaf 17 oktober in de bioscoop te zien is.

Actuele video's

Meer actuele video's