Rachel Hazes herdenkt huwelijksdag met 'allessie' André Hazes: 'Geen moment spijt'

Rachel Hazes herdenkt huwelijksdag met 'allessie' André Hazes: 'Geen moment spijt'

<em>Rachel Hazes</em> herdenkt huwelijksdag met 'allessie' André Hazes: 'Geen moment spijt' Rachel Hazes heeft tussen alle rechtszaken door even de tijd genomen om op social media stil te staan bij haar overleden man André Hazes. Het is maandag 33 jaar geleden dat ze trouwden. Rechtszaak tegen zoon André HazesVorige week werd bekend dat Rachel haar eigen zoon voor de rechter sleept omdat hij van haar de naam André Hazes niet meer mag gebruiken zonder ‘junior’. Op Instagram laat Rachel weten dat niet haar zoon maar haar in 2004 overleden man haar ‘allessie’ is en dat ze geen moment spijt heeft van hun huwelijk. Bekijk in de Shownieuws-video hierboven het laatste nieuws over de Hazes-rechtszaak. Hieronder zie je de Instagram-post van Rachel Hazes. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) Guido den Aantrekker: ‘Hierom kan Marco Eijk niet de vader zijn van André Hazes jr.’ Bekijk deze video » Edwin Evers komt met ludieke versie van Hazes' De Vlieger: 'Een brief van mijn moeder' (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'John de Wolf is vader van André Hazes jr.' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 14 October om 10:55

Rachel Hazes heeft tussen alle rechtszaken door even de tijd genomen om op social media stil te staan bij haar overleden man André Hazes. Het is maandag 33 jaar geleden dat ze trouwden.

Rechtszaak tegen zoon André Hazes
Vorige week werd bekend dat Rachel haar eigen zoon voor de rechter sleept omdat hij van haar de naam André Hazes niet meer mag gebruiken zonder ‘junior’. Op Instagram laat Rachel weten dat niet haar zoon maar haar in 2004 overleden man haar ‘allessie’ is en dat ze geen moment spijt heeft van hun huwelijk.

Bekijk in de Shownieuws-video hierboven het laatste nieuws over de Hazes-rechtszaak. Hieronder zie je de Instagram-post van Rachel Hazes.

Actuele video's

Meer actuele video's