Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'John de Wolf is vader van André Hazes jr.'

Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'John de Wolf is vader van André Hazes jr.'

Hélène Hendriks in <em>De Oranjezondag</em>: 'John de Wolf is vader van André Hazes jr.' De geruchtenmolen draait overuren sinds Rachel Hazes haar zoon André Hazes jr. voor de rechter sleept vanwege zijn naam. Er zijn namelijk bronnen die beweren dat André een andere vader heeft dan de beroemde André Hazes sr. en dat wordt uitgebreid besproken in De Oranjezondag. Hélène Hendriks grapt over onderzoekEen van de namen die rond zoemt is John de Wolf, André heeft zelf ook weleens gegrapt dat hij erg op de ex-voetballer lijkt. En Hélène Hendriks gaat hier in De Oranjezondag (met een dikke knipoog) lekker op door. Ze laat weten dat haar redactie zeer grondig onderzoek heeft gedaan en op basis van een oud fragment vindt ze het duidelijk: John de Wolf is de biologische vader van André. “John de Wolf heb je morgen op je dak, kan ik jou melden”, aldus Hans Kraaij jr. Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Winston Gerschtanowitz vindt gedrag Rachel Hazes triest: 'En steeds triester' (Shownieuws) Bekijk deze video » Guido den Aantrekker: ‘Hierom kan Marco Eijk niet de vader zijn van André Hazes jr.’ Bekijk deze video » Aangeslagen André Hazes reageert op sommatie moeder Rachel: 'Heeft me best wel gepakt' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 14 October om 08:01

De geruchtenmolen draait overuren sinds Rachel Hazes haar zoon André Hazes jr. voor de rechter sleept vanwege zijn naam. Er zijn namelijk bronnen die beweren dat André een andere vader heeft dan de beroemde André Hazes sr. en dat wordt uitgebreid besproken in De Oranjezondag.

Hélène Hendriks grapt over onderzoek
Een van de namen die rond zoemt is John de Wolf, André heeft zelf ook weleens gegrapt dat hij erg op de ex-voetballer lijkt. En Hélène Hendriks gaat hier in De Oranjezondag (met een dikke knipoog) lekker op door. Ze laat weten dat haar redactie zeer grondig onderzoek heeft gedaan en op basis van een oud fragment vindt ze het duidelijk: John de Wolf is de biologische vader van André. “John de Wolf heb je morgen op je dak, kan ik jou melden”, aldus Hans Kraaij jr.

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's