Fans André Rieu van over de hele wereld zijn boos vanwege camera Vrijthof

Fans André Rieu van over de hele wereld zijn boos vanwege camera Vrijthof

Fans <em>André Rieu</em> van over de hele wereld zijn boos vanwege camera Vrijthof In Shownieuws vertelt Evert Santegoeds dat fans van André Rieu boos en verdrietig zijn. Fans van over de hele wereld zijn diep teleurgesteld omdat de camera van een van de hotels op het Vrijthof in Maastricht is weggehaald. Zij konden altijd via die camera online de sfeer proeven van de optredens van Rieu op het plein, maar om privacy-redenen is de camera weggehaald… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Suzanne uit B&B vol liefde geeft update: zijn zij en Robert Jan verliefd? Bekijk deze video » Maria Tailor zat vast op jacht tijdens berucht feestje van rapper Diddy Bekijk deze video » Rachel Hazes herdenkt huwelijksdag met 'allessie' André Hazes: 'Geen moment spijt' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 14 October om 12:00

In Shownieuws vertelt Evert Santegoeds dat fans van André Rieu boos en verdrietig zijn. Fans van over de hele wereld zijn diep teleurgesteld omdat de camera van een van de hotels op het Vrijthof in Maastricht is weggehaald. Zij konden altijd via die camera online de sfeer proeven van de optredens van Rieu op het plein, maar om privacy-redenen is de camera weggehaald…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's