Feestelijke start De Oranjezondag: Django Wagner zingt Juanita

Feestelijke start De Oranjezondag: Django Wagner zingt Juanita

Feestelijke start <em>De Oranjezondag</em>: Django Wagner zingt <em>Juanita</em> Ook deze zondag kreeg de talkshow van Hélène Hendriks een feestelijk startsein. In De Oranjezondag werd de muzikale opening verzorgd door Django Wagner, hij bracht zijn nieuwe single Juanita ten gehore. Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Wilfred Genee zingt nieuwe single 'Zomaar een avond' bij Business Class en dit vindt Hélène ervan Bekijk deze video » Hans Kraaij bespreekt verkiezingen VS: 'Heb je Wikipedia gelezen?!' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'John de Wolf is vader van André Hazes jr.' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 14 October om 09:04

Ook deze zondag kreeg de talkshow van Hélène Hendriks een feestelijk startsein. In De Oranjezondag werd de muzikale opening verzorgd door Django Wagner, hij bracht zijn nieuwe single Juanita ten gehore.

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's