Hans Kraaij bespreekt verkiezingen VS: 'Heb je Wikipedia gelezen?!' (De Oranjezondag)

Hans Kraaij bespreekt verkiezingen VS: 'Heb je Wikipedia gelezen?!' (De Oranjezondag)

Hans Kraaij bespreekt verkiezingen VS: 'Heb je Wikipedia gelezen?!' (<em>De Oranjezondag</em>) In De Oranjezondag laat Hans Kraaij jr. zijn licht schijnen op de Amerikaanse verkiezingen. De ex-voetballer laat merken dat hij weet hoeveel staten voor de Republikeinen en Democraten gaan en dat verbaast Rutger Castricum enorm. “Heb je Wikipedia zitten lezen?!” Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Kijkcijfers zondag: Miljoenenjacht knalt uit startblokken en Hélène sloopt RENZE Bekijk deze video » Wilfred Genee zingt nieuwe single 'Zomaar een avond' bij Business Class en dit vindt Hélène ervan Bekijk deze video » Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'John de Wolf is vader van André Hazes jr.' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 14 October om 08:21

In De Oranjezondag laat Hans Kraaij jr. zijn licht schijnen op de Amerikaanse verkiezingen. De ex-voetballer laat merken dat hij weet hoeveel staten voor de Republikeinen en Democraten gaan en dat verbaast Rutger Castricum enorm. “Heb je Wikipedia zitten lezen?!”

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's