Gooische Vrouwen: Martin Morero in paniek om muzikale carrière

Gooische Vrouwen: Martin Morero in paniek om muzikale carrière

<em>Gooische Vrouwen</em>: Martin Morero in paniek om muzikale carrière Nog even geduld en dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen. In nieuwe beelden is te zien dat Martin Morero uiteraard ook weer van de partij is en hij maakt zich behoorlijk zorgen. Ligt zijn muzikale carrière in duigen? Bekijk de nieuwe beelden van Gooische Vrouwen hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. Johnny de Mol is figurant in Gooische Vrouwen: 'Geen tekst, wel een loopje' Bekijk deze video » ZIEN: de trailer van Gooische Vrouwen seizoen 6 Bekijk deze video » Rob Goossens over humor in Gooische Vrouwen: "We zijn allemaal wat veiliger, wat laffer geworden" Bekijk deze video »
Serie :
Thursday 17 October om 15:02

Nog even geduld en dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen. In nieuwe beelden is te zien dat Martin Morero uiteraard ook weer van de partij is en hij maakt zich behoorlijk zorgen. Ligt zijn muzikale carrière in duigen?

Bekijk de nieuwe beelden van Gooische Vrouwen hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's