Johnny de Mol is figurant in Gooische Vrouwen: 'Geen tekst, wel een loopje'

Johnny de Mol is figurant in Gooische Vrouwen: 'Geen tekst, wel een loopje'

Johnny de Mol is figurant in <em>Gooische Vrouwen</em>: 'Geen tekst, wel een loopje' Nieuwe beelden Gooische Vrouwen: dames ratelen maar door bij dokter Rossi Johnny de Mol laat weten dat hij een rol heeft gescoord in de serie Gooische Vrouwen, die binnenkort terugkeert op televisie. Althans een rol, hij is meer figurant maar De Mol is erg blij met het aandeel dat hij levert aan de serie van zijn tante. Het gaat om een loopje zonder tekst, van de barkruk naar het toilet. “Ik hoop dat ze het erin laten zitten want ik ben er heel trots op.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. Will Koopman over opnames Gooische Vrouwen: 'Tante Cor was haar stem kwijt' (video) Bekijk deze video » Gooische vrouwen maakt datum terugkeer bekend: bekijk de teaser Bekijk deze video » Glennis Grace wil spelen in Gooische Vrouwen: 'Minnares van Martin Morero' (video) Bekijk deze video »
Serie :
Friday 30 August om 09:15

Nieuwe beelden Gooische Vrouwen: dames ratelen maar door bij dokter Rossi

Johnny de Mol laat weten dat hij een rol heeft gescoord in de serie Gooische Vrouwen, die binnenkort terugkeert op televisie. Althans een rol, hij is meer figurant maar De Mol is erg blij met het aandeel dat hij levert aan de serie van zijn tante. Het gaat om een loopje zonder tekst, van de barkruk naar het toilet. “Ik hoop dat ze het erin laten zitten want ik ben er heel trots op.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's