Gooische vrouwen maakt datum terugkeer bekend: bekijk de teaser

Gooische vrouwen maakt datum terugkeer bekend: bekijk de teaser

<em>Gooische vrouwen</em> maakt datum terugkeer bekend: bekijk de teaser Veel fans van Gooische vrouwen wachten al lange tijd met smart op een nieuw seizoen en eindelijk is het zover. De datum is bekendgemaakt, wanneer keert Gooische vrouwen terug op televisie? Cheryl en tante Cor zijn terugVanaf 27 oktober is Gooische vrouwen wekelijks te zien bij Videoland en 10 november gaat de dramaserie van start op SBS6. Gooische vrouwen is ontwikkeld door Linda de Mol, zij speelt zelf de rol van Cheryl. Verder is Tjitske Reidinga te zien als Claire, Susan Visser speelt Anouk en Lies Visschedijk kruipt in de huid van Roelien. Ook Peter Paul Muller en Beppie Melissen keren terug als de populaire personages Martin Morero en tante Cor. Bekijk de teaser voor het nieuwe seizoen van Gooische vrouwen hierboven. De serie Gooische vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. Will Koopman over opnames Gooische Vrouwen: 'Tante Cor was haar stem kwijt' (video) Bekijk deze video » Make-uploze Linda de Mol praat nog steeds niet met pers (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Heerlijk: Cheryl Morero (Gooische Vrouwen) voorspelt halve finale Nederland - Engeland Bekijk deze video »
Serie :
Friday 16 August om 10:27

Veel fans van Gooische vrouwen wachten al lange tijd met smart op een nieuw seizoen en eindelijk is het zover. De datum is bekendgemaakt, wanneer keert Gooische vrouwen terug op televisie?

Cheryl en tante Cor zijn terug
Vanaf 27 oktober is Gooische vrouwen wekelijks te zien bij Videoland en 10 november gaat de dramaserie van start op SBS6. Gooische vrouwen is ontwikkeld door Linda de Mol, zij speelt zelf de rol van Cheryl. Verder is Tjitske Reidinga te zien als Claire, Susan Visser speelt Anouk en Lies Visschedijk kruipt in de huid van Roelien. Ook Peter Paul Muller en Beppie Melissen keren terug als de populaire personages Martin Morero en tante Cor.

Bekijk de teaser voor het nieuwe seizoen van Gooische vrouwen hierboven. De serie Gooische vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's