Senna walgt van Jason’s ontbijt in De Bondgenoten: 'Je bent een vuile viezerik!'

Senna walgt van Jason’s ontbijt in De Bondgenoten: 'Je bent een vuile viezerik!'

Senna walgt van Jason’s ontbijt in <em>De Bondgenoten</em>: 'Je bent een vuile viezerik!' In De Bondgenoten is het tijd voor het ontbijt, maar Senna staat te walgen in de keuken. Jason is namelijk een gehaktschnitzel met cheddar aan het bereiden voor zijn ontbijt en de geur is intens. “Dat eet je toch niet in de ochtend? Je bent echt een vuile viezerik!” Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Oud-De Bondgenoten deelnemers Diederik en Britt in Shownieuws: "We gaan er even tussenuit" Bekijk deze video » De Bondgenoten: relatie van Britt en Diederik lijkt definitief ten einde na laatste ruzie (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: Welkom terug in de loods Moraima, bekend van Een Jaar van Je Leven! Bekijk deze video »
Thursday 17 October om 12:08

In De Bondgenoten is het tijd voor het ontbijt, maar Senna staat te walgen in de keuken. Jason is namelijk een gehaktschnitzel met cheddar aan het bereiden voor zijn ontbijt en de geur is intens. “Dat eet je toch niet in de ochtend? Je bent echt een vuile viezerik!”

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's