Lena (Echte meisjes in de jungle) heeft alles laten verkleinen: 'Spijt van alle ingrepen'

Lena (Echte meisjes in de jungle) heeft alles laten verkleinen: 'Spijt van alle ingrepen'

Thursday 17 October om 14:44

In RTL Boulevard laat Lena Semenova weten dat ze wederom onder het mes is geweest, maar deze keer om alles te laten verkleinen. In Echte meisjes in de jungle was eerder te zien dat de kleine realityster constant omviel, Lena hoopt dat haar nieuwe bouw beter bij haar past. Ze heeft dan ook spijt van al haar eerdere ingrepen. “Ik baal ook echt dat mijn vriendinnen me nooit hebben tegengehouden. Van Leen, waar ben je mee bezig?”

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Lena (<em>Echte meisjes in de jungle</em>) heeft alles laten verkleinen: 'Spijt van alle ingrepen' In RTL Boulevard laat Lena Semenova weten dat ze wederom onder het mes is geweest, maar deze keer om alles te laten verkleinen. In Echte meisjes in de jungle was eerder te zien dat de kleine realityster constant omviel, Lena hoopt dat haar nieuwe bouw beter bij haar past. Ze heeft dan ook spijt van al haar eerdere ingrepen. “Ik baal ook echt dat mijn vriendinnen me nooit hebben tegengehouden. Van Leen, waar ben je mee bezig?” Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Greetje doet mee aan Echte meisjes in de jungle: 'Ga zelfs mijn wasmachine missen' Bekijk deze video » Louisa Janssen in RTL Boulevard over Michella Kox: "Het is toch een kakkerlak hé" Bekijk deze video » Topfitte Dave Roelvink neemt het op tegen Melvin Manhoef in Boxing Influencers (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Lena (Echte meisjes in de jungle) heeft alles laten verkleinen: 'Spijt van alle ingrepen'

Actuele video's

Meer actuele video's