Greetje doet mee aan Echte meisjes in de jungle: 'Ga zelfs mijn wasmachine missen'

Greetje doet mee aan Echte meisjes in de jungle: 'Ga zelfs mijn wasmachine missen'

Greetje doet mee aan <em>Echte meisjes in de jungle</em>: 'Ga zelfs mijn wasmachine missen' De opnames van Echte meisjes in de jungle komen eraan en allerlei realitysterren gaan de wildernis in. Ook Greetje, bekend van URK!, pakt haar koffers om naar de jungle te gaan en ze moet zien te overleven met allerlei andere hysterische dames. Greetje vertelt dat ze goed is in ‘bonding’ in een groep en haar ‘praathoofd’ komt ook goed van pas. Alleen is ze bang voor haar grootste obstakel: heimwee. “Ik denk dat ik zelfs mijn wasmachine ga missen.” Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Louisa wil met Michella weer in Echte meisjes in de jungle: 'Ik kan ook levens zuur maken' Bekijk deze video » Nieuw seizoen Echte meisjes in de jungle: dit zijn drie gloednieuwe deelnemers Bekijk deze video » Nicol Kremers moet afkicken van 'kleine verslaving' voor Echte meisjes in de jungle Bekijk deze video »
TV :
Friday 30 August om 13:56

De opnames van Echte meisjes in de jungle komen eraan en allerlei realitysterren gaan de wildernis in. Ook Greetje, bekend van URK!, pakt haar koffers om naar de jungle te gaan en ze moet zien te overleven met allerlei andere hysterische dames. Greetje vertelt dat ze goed is in ‘bonding’ in een groep en haar ‘praathoofd’ komt ook goed van pas. Alleen is ze bang voor haar grootste obstakel: heimwee. “Ik denk dat ik zelfs mijn wasmachine ga missen.”

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's