Nieuw seizoen Echte meisjes in de jungle: dit zijn drie gloednieuwe deelnemers

Nieuw seizoen Echte meisjes in de jungle: dit zijn drie gloednieuwe deelnemers

Friday 30 August om 10:11

Er is een nieuw seizoen van Echte meisjes in de jungle in aantocht, en er zijn weer drie dames bekendgemaakt die mee durven doen. In het programma gaan realitysterren de strijd met elkaar in de wildernis. Eerdere seizoenen lieten al zien dat het er in de jungle ook op persoonlijk vlak soms erg hard aan toe gaat…

Bekijk de beelden van RTL Boulevard met de onthulling hieronder. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Echte meisjes in de jungle</em>: dit zijn drie gloednieuwe deelnemers Er is een nieuw seizoen van Echte meisjes in de jungle in aantocht, en er zijn weer drie dames bekendgemaakt die mee durven doen. In het programma gaan realitysterren de strijd met elkaar in de wildernis. Eerdere seizoenen lieten al zien dat het er in de jungle ook op persoonlijk vlak soms erg hard aan toe gaat… Bekijk de beelden van RTL Boulevard met de onthulling hieronder. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Zien: deze realityster gaat trouwen met steenrijke ondernemer, 'zag niemand aankomen!' Bekijk deze video » Heerlijk overzicht: deze opvallende realitysterren gingen voor een zangcarrière Bekijk deze video » Louisa wil met Michella weer in Echte meisjes in de jungle: 'Ik kan ook levens zuur maken' Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Echte meisjes in de jungle: dit zijn drie gloednieuwe deelnemers

Actuele video's

Meer actuele video's