Ronald Molendijk woest op Mirjam van Ik Vertrek na dumpen Jack: 'Totale gestoordheid!'

Ronald Molendijk woest op Mirjam van Ik Vertrek na dumpen Jack: 'Totale gestoordheid!'

Ronald Molendijk woest op Mirjam van <em>Ik Vertrek</em> na dumpen Jack: 'Totale gestoordheid!' Ronald Molendijk heeft gekeken naar de nieuwste aflevering van Ik Vertrek en hij is woest. Molendijk zag hoe Mirjam haar droom verwezenlijkte met haar woning in Portugal, maar het stoom komt uit de oren van de dj. Molendijk gaat los op ‘inclusief gezeik’ van Moszkowicz“Totale gestoordheid!”, roept Molendijk in Shownieuws. Volgens hem heeft Mirjam’s geliefde Jack namelijk alles voor haar gedaan en de hele woning voor haar verbouwd. En toen de droomwoning af was, heeft ze hem bij het grofvuil gezet. “Hij heeft zich helemaal de tyfus gewerkt om die droom op poten te zetten.” Ronald wil daarom Jack opzoeken om hem te steunen. Als Bram Moszkowicz beweert dat sommige mannen het over zichzelf afroepen, kan hij ook een tirade verwachten. “Wat is dit voor inclusief gezeik!” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Iris uit B&B vol liefde over Televizier-Ring Gala: 'Ik ga met Jan over de rode loper' Bekijk deze video » Ronald Molendijk bezorgd over terugkeer The Voice of Holland: ‘Hoop dat het niet doorslaat’ Bekijk deze video » Liam Payne (31) van One Direction overleden: artiesten en fans reageren geschokt Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 17 October om 11:41

Ronald Molendijk heeft gekeken naar de nieuwste aflevering van Ik Vertrek en hij is woest. Molendijk zag hoe Mirjam haar droom verwezenlijkte met haar woning in Portugal, maar het stoom komt uit de oren van de dj.

Molendijk gaat los op ‘inclusief gezeik’ van Moszkowicz
“Totale gestoordheid!”, roept Molendijk in Shownieuws. Volgens hem heeft Mirjam’s geliefde Jack namelijk alles voor haar gedaan en de hele woning voor haar verbouwd. En toen de droomwoning af was, heeft ze hem bij het grofvuil gezet. “Hij heeft zich helemaal de tyfus gewerkt om die droom op poten te zetten.” Ronald wil daarom Jack opzoeken om hem te steunen. Als Bram Moszkowicz beweert dat sommige mannen het over zichzelf afroepen, kan hij ook een tirade verwachten. “Wat is dit voor inclusief gezeik!”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's