ZIEN: de trailer van Gooische Vrouwen seizoen 6

ZIEN: de trailer van Gooische Vrouwen seizoen 6

ZIEN: de trailer van <em>Gooische Vrouwen</em> seizoen 6 Er waren al wel wat beelden van het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen verschenen maar nu is daar dan eindelijk de hele trailer. En die belooft heel veel goeds: van scheidingen tot een gecancelde Martin Morero tot uit huis gaande kinderen tot heerlijke opmerkingen van tante Cor. Dat wordt smullen! Bekijk de trailer van het zesde seizoen van Gooische Vrouwen, dat vanaf 27 oktober op Videoland en vanaf 10 november op SBS6 te zien is, hierboven Bekijk ook Nieuwe beelden Gooische Vrouwen: dames ratelen maar door bij dokter Rossi Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol belt man studio-winnaar Sylvia met heel goed nieuws Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Els is WOEST: 'Ik eis rectificatie én excuses' Bekijk deze video »
TV :
Monday 30 September om 12:23

Er waren al wel wat beelden van het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen verschenen maar nu is daar dan eindelijk de hele trailer. En die belooft heel veel goeds: van scheidingen tot een gecancelde Martin Morero tot uit huis gaande kinderen tot heerlijke opmerkingen van tante Cor. Dat wordt smullen!

Bekijk de trailer van het zesde seizoen van Gooische Vrouwen, dat vanaf 27 oktober op Videoland en vanaf 10 november op SBS6 te zien is, hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's