Nieuwe beelden Gooische Vrouwen: dames ratelen maar door bij dokter Rossi

Nieuwe beelden Gooische Vrouwen: dames ratelen maar door bij dokter Rossi

Nieuwe beelden <em>Gooische Vrouwen</em>: dames ratelen maar door bij dokter Rossi In nieuwe beelden van Gooische Vrouwen is te zien dat ook dokter Rossi terugkeert in de serie. Derek de Lint kruipt opnieuw in de huid van de zwijgzame psycholoog. Gooische vrouwen moeten verhaal kwijtCheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk) moeten uiteraard hun verhalen kwijt en daarom brengen ze een bezoek aan dokter Rossi. Gelukkig ratelen ze maar door en hoeft dokter Rossi verder weinig toe te voegen… Bekijk de nieuwe beelden van Gooische Vrouwen hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. Make-uploze Linda de Mol praat nog steeds niet met pers (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Gooische vrouwen maakt datum terugkeer bekend: bekijk de teaser Bekijk deze video » Glennis Grace wil spelen in Gooische Vrouwen: 'Minnares van Martin Morero' (video) Bekijk deze video »
Serie :
Thursday 29 August om 13:37

In nieuwe beelden van Gooische Vrouwen is te zien dat ook dokter Rossi terugkeert in de serie. Derek de Lint kruipt opnieuw in de huid van de zwijgzame psycholoog.

Gooische vrouwen moeten verhaal kwijt
Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk) moeten uiteraard hun verhalen kwijt en daarom brengen ze een bezoek aan dokter Rossi. Gelukkig ratelen ze maar door en hoeft dokter Rossi verder weinig toe te voegen…

Bekijk de nieuwe beelden van Gooische Vrouwen hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's