Het jaar van Douwe Bob over alcoholverslaving: 'Ik moet de ketting verbreken'

Het jaar van Douwe Bob over alcoholverslaving: 'Ik moet de ketting verbreken'

<em>Het jaar van Douwe Bob</em> over alcoholverslaving: 'Ik moet de ketting verbreken' Douwe Bob is in zijn realityserie Het jaar van Douwe Bob open over zijn alcoholverslaving. “Ik heb ook echt momenten gehad dat ik dacht: nu moet ik echt kappen met drinken”, aldus de zanger. “Anders voel ik gewoon dat ik dingen kapot aan het maken ben. En dat ik mijn werk niet meer goed doe. Dus het voelt voor mij echt alsof ik de ketting moet verbreken.” Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Dyantha Brooks over excuus Douwe Bob voor Shownieuws-ruzie: 'Verschrikkelijk!' Bekijk deze video » Douwe Bob's nieuwe single I Believe gaat over sprookjes: ‘Anouk heeft mij gered’ Bekijk deze video » Het jaar van Douwe Bob: discussie met Brigitte Kaandorp over duet, 'het is niet zo mooi' Bekijk deze video »
Monday 5 August om 15:54

Douwe Bob is in zijn realityserie Het jaar van Douwe Bob open over zijn alcoholverslaving. “Ik heb ook echt momenten gehad dat ik dacht: nu moet ik echt kappen met drinken”, aldus de zanger. “Anders voel ik gewoon dat ik dingen kapot aan het maken ben. En dat ik mijn werk niet meer goed doe. Dus het voelt voor mij echt alsof ik de ketting moet verbreken.”

Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's