Het jaar van Douwe Bob: zanger belt moeder voor vertrek naar afkickkliniek

Het jaar van Douwe Bob: zanger belt moeder voor vertrek naar afkickkliniek

<em>Het jaar van Douwe Bob</em>: zanger belt moeder voor vertrek naar afkickkliniek In Het jaar van Douwe Bob is de zanger openhartig over zijn verslaving. Hij besluit actie te ondernemen. “Ik ga naar een afkickkliniek voor alcohol, want het gaat gewoon veel te ver”, vertelt Douwe Bob. Hij belt nog even zijn moeder voor hij vertrekt om zich op te laten nemen. “Het is gewoon genoeg zo. Ik heb tien jaar lang gezopen, het is klaar.” Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Douwe Bob wil weer naar het Songfestival, maar dan met Anouk (Shownieuws) Bekijk deze video » Het jaar van Douwe Bob: discussie met Brigitte Kaandorp over duet, 'het is niet zo mooi' Bekijk deze video » Het jaar van Douwe Bob over alcoholverslaving: 'Ik moet de ketting verbreken' Bekijk deze video »
Monday 12 August om 11:52

In Het jaar van Douwe Bob is de zanger openhartig over zijn verslaving. Hij besluit actie te ondernemen. “Ik ga naar een afkickkliniek voor alcohol, want het gaat gewoon veel te ver”, vertelt Douwe Bob. Hij belt nog even zijn moeder voor hij vertrekt om zich op te laten nemen. “Het is gewoon genoeg zo. Ik heb tien jaar lang gezopen, het is klaar.”

Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's