Shownieuws: wat is waar van geruchten over gezondheid van Roy uit Over Mijn Lijk?

Shownieuws: wat is waar van geruchten over gezondheid van Roy uit Over Mijn Lijk?

<em>Shownieuws</em>: wat is waar van geruchten over gezondheid van Roy uit <em>Over Mijn Lijk</em>? De geruchten dat het heel slecht met Roy uit Over Mijn Lijk zou gaan, dat hij niet eens meer zou kunnen lopen blijken niet te kloppen. Samen met zijn vriendin wil hij deze uit de wereld helpen. Roy had een virus opgepikt en is daar behoorlijk ziek van geweest. Gelukkig gaat het inmiddels naar omstandigheden goed en kan hij mee op vakantie gaan zo meldt hij op social media. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling heeft 'absoluut geen ruzie' met Gordon: 'Kunnen elkaar niet goed verdragen' Bekijk deze video » Zien: Jada Borsato deelt beelden van zonnige vakantie met vriend Rob Bekijk deze video » Shownieuws na wangedrag prinses Laurentien: 'Fijn dat ze het voor slachtoffers opneemt' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 9 August om 19:21

De geruchten dat het heel slecht met Roy uit Over Mijn Lijk zou gaan, dat hij niet eens meer zou kunnen lopen blijken niet te kloppen. Samen met zijn vriendin wil hij deze uit de wereld helpen. Roy had een virus opgepikt en is daar behoorlijk ziek van geweest. Gelukkig gaat het inmiddels naar omstandigheden goed en kan hij mee op vakantie gaan zo meldt hij op social media.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's