Sharon van Rouwendaal wilde stoppen met zwemmen na overlijden hond: 'Dit was mijn kindje'

Sharon van Rouwendaal wilde stoppen met zwemmen na overlijden hond: 'Dit was mijn kindje'

<em>Sharon van Rouwendaal</em> wilde stoppen met zwemmen na overlijden hond: 'Dit was mijn kindje' Sharon van Rouwendaal heeft donderdag de gouden medaille gepakt bij het openwaterzwemmen op de Olympische Spelen. Maar het had weinig gescheeld, of ze was even geleden gestopt met zwemmen. Dat vertelt de zwemster bij Humberto à Paris. Sharon dacht: ‘Waar doe ik het voor?’Na het overlijden van haar hondje Rio zag ze het niet meer zitten, dit was naar eigen zeggen haar kindje. “Je bent acht jaar best wel alleen in het buitenland, dan is dat alles voor je”, vertelt Sharon. “Als dat wegvalt denk je: waar doe ik het voor?” Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Talkshow (@rtltalkshow) Zien: Femke Bol nu al geëerd met eigen taart (Hart van Nederland) Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Femke Bol wordt miljonair en heeft gouden toekomst' Bekijk deze video » Duco Telgenkamp heeft spijt van provocatie na winnen goud in hockey-finale Olympische Spelen Bekijk deze video »
Friday 9 August om 11:49

Sharon van Rouwendaal heeft donderdag de gouden medaille gepakt bij het openwaterzwemmen op de Olympische Spelen. Maar het had weinig gescheeld, of ze was even geleden gestopt met zwemmen. Dat vertelt de zwemster bij Humberto à Paris.

Sharon dacht: ‘Waar doe ik het voor?’
Na het overlijden van haar hondje Rio zag ze het niet meer zitten, dit was naar eigen zeggen haar kindje. “Je bent acht jaar best wel alleen in het buitenland, dan is dat alles voor je”, vertelt Sharon. “Als dat wegvalt denk je: waar doe ik het voor?”

Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's