Dertigers: knallende ruzie Reza en Ruben om geheime affaire, 'rot op!'

Dertigers: knallende ruzie Reza en Ruben om geheime affaire, 'rot op!'

<em>Dertigers</em>: knallende ruzie Reza en Ruben om geheime affaire, 'rot op!' In de dramaserie Dertigers loopt een ruzie tussen Reza en Ruben behoorlijk hoog op. Reden van de bonje is de geheime affaire van Ruben en Jonas, valt nu de vriendengroep uit elkaar? Het valt Ruben tegen dat hij niets van Reza heeft gehoord en dat hij zijn kant van het verhaal niet wil horen, maar Reza is boos om al het liegen. Sam moet tussen beide komen… Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Dertigers: ongemakkelijk moment als Suus aanklopt bij Reza, 'ben je niet alleen?' Bekijk deze video » Dertigers: paniek als Ada weet van geheime affaire Ruben en Jonas Bekijk deze video » Dertigers: bedrogen Laura vraagt Jonas of hij nu kinderen wil met Ruben Bekijk deze video »
Monday 5 August om 13:55

In de dramaserie Dertigers loopt een ruzie tussen Reza en Ruben behoorlijk hoog op. Reden van de bonje is de geheime affaire van Ruben en Jonas, valt nu de vriendengroep uit elkaar? Het valt Ruben tegen dat hij niets van Reza heeft gehoord en dat hij zijn kant van het verhaal niet wil horen, maar Reza is boos om al het liegen. Sam moet tussen beide komen…

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's