Dertigers: paniek als Ada weet van geheime affaire Ruben en Jonas

Dertigers: paniek als Ada weet van geheime affaire Ruben en Jonas

<em>Dertigers</em>: paniek als Ada weet van geheime affaire Ruben en Jonas In het nieuwe seizoen van Dertigers kun je de belevenissen van een gloednieuwe vriendengroep volgen. En het zou geen dramaserie zijn als er geen affaire zou plaatsvinden. Het is van groot belang voor Jonas om zijn romance met Ruben geheim te houden, aangezien hij een relatie heeft met Laura en zij zijn bezig met het stichten van een gezin. Er breekt dan ook paniek uit als Ada weet van hun verhouding… Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Seizoen 5 Dertigers start 8 juli met nieuwe cast op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Dertigers: Laura wil gezin stichten, moet Jonas stoppen met wielrennen? Bekijk deze video » Dertigers: ongemakkelijk moment als Suus aanklopt bij Reza, 'ben je niet alleen?' Bekijk deze video »
Friday 19 July om 12:03

In het nieuwe seizoen van Dertigers kun je de belevenissen van een gloednieuwe vriendengroep volgen. En het zou geen dramaserie zijn als er geen affaire zou plaatsvinden. Het is van groot belang voor Jonas om zijn romance met Ruben geheim te houden, aangezien hij een relatie heeft met Laura en zij zijn bezig met het stichten van een gezin. Er breekt dan ook paniek uit als Ada weet van hun verhouding…

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's