Dertigers: ongemakkelijk moment als Suus aanklopt bij Reza, 'ben je niet alleen?'

Dertigers: ongemakkelijk moment als Suus aanklopt bij Reza, 'ben je niet alleen?'

<em>Dertigers</em>: ongemakkelijk moment als Suus aanklopt bij Reza, 'ben je niet alleen?' De serie Dertigers is dit seizoen van start gegaan met een nieuwe vriendengroep en net zoals in eerdere reeksen zijn de vrienden zoekende. Zo ook Suus, als ze aanklopt bij haar ‘vlam’ Reza. Hij doet de deur open met ontbloot bovenlijf en er worden gelijk allerlei conclusies getrokken. “Ben je niet alleen?” Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Serie Dertigers komt terug maar dan helemaal anders: dit is de nieuwe cast Bekijk deze video » Seizoen 5 Dertigers start 8 juli met nieuwe cast op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Dertigers: Laura wil gezin stichten, moet Jonas stoppen met wielrennen? Bekijk deze video »
Monday 15 July om 13:34

De serie Dertigers is dit seizoen van start gegaan met een nieuwe vriendengroep en net zoals in eerdere reeksen zijn de vrienden zoekende. Zo ook Suus, als ze aanklopt bij haar ‘vlam’ Reza. Hij doet de deur open met ontbloot bovenlijf en er worden gelijk allerlei conclusies getrokken. “Ben je niet alleen?”

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's