Dertigers: bedrogen Laura vraagt Jonas of hij nu kinderen wil met Ruben

Dertigers: bedrogen Laura vraagt Jonas of hij nu kinderen wil met Ruben

<em>Dertigers</em>: bedrogen Laura vraagt Jonas of hij nu kinderen wil met Ruben In Dertigers heeft Laura het zwaar nu ze weet dat haar geliefde Jonas al een tijdje een verhouding heeft met Ruben. Ze waren net bezig met plannen om een gezin te stichten en ze wil tekst en uitleg. Was Jonas blij dat de zwangerschapstest negatief was? En wil hij nu kinderen met Ruben? Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Dertigers: Laura wil gezin stichten, moet Jonas stoppen met wielrennen? Bekijk deze video » Dertigers: ongemakkelijk moment als Suus aanklopt bij Reza, 'ben je niet alleen?' Bekijk deze video » Dertigers: paniek als Ada weet van geheime affaire Ruben en Jonas Bekijk deze video »
Thursday 1 August om 13:17

In Dertigers heeft Laura het zwaar nu ze weet dat haar geliefde Jonas al een tijdje een verhouding heeft met Ruben. Ze waren net bezig met plannen om een gezin te stichten en ze wil tekst en uitleg. Was Jonas blij dat de zwangerschapstest negatief was? En wil hij nu kinderen met Ruben?

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's