Ammarie ook GEDUMPT door Thijz in B&B Vol Liefde? 'Dit had ik niet aan zien komen'

Ammarie ook GEDUMPT door Thijz in B&B Vol Liefde? 'Dit had ik niet aan zien komen'

Ammarie ook GEDUMPT door Thijz in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>? 'Dit had ik niet aan zien komen' UPDATE: krijgt Ammarie nog een fatsoenlijk afscheid? Nadat Thijz aan Helena had aangegeven dat het wel tijd was om te vertrekken zorgde hij voor een schok bij de B&B Vol Liefde-kijkers: hij vraagt Ammarie namelijk of ook zij de camping wil verlaten: 'Daar is het nu wel tijd voor en daarmee geef je wat ruimte aan mij, en aan de vrouwen die nog gaan komen.' 'Niet aan zien komen'Ammarie weet werkelijk niet wat ze hoort en wordt er duidelijk emotioneel van: 'Die had ik niet aan zien komen.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Hierboven hoor je alles over de kijkcijfers van het populaire liefdesprogramma: weet het De Slimste Mens te verslaan? Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) Bekijk ook B&B Vol Liefde-memes: bekijk Anja, Robert Jan en Iris Bekijk deze video » Shownieuws: 'Niet charmant dat prinses Alexia dit doet' Bekijk deze video » Gefrustreerde Joop in B&B Vol Liefde tegen Anja: 'Ik doe er niet meer aan mee!' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Robert Jan zoent Annemarie VOL op haar mond bij afscheid Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 30 July om 08:25

UPDATE: krijgt Ammarie nog een fatsoenlijk afscheid?

Nadat Thijz aan Helena had aangegeven dat het wel tijd was om te vertrekken zorgde hij voor een schok bij de B&B Vol Liefde-kijkers: hij vraagt Ammarie namelijk of ook zij de camping wil verlaten: 'Daar is het nu wel tijd voor en daarmee geef je wat ruimte aan mij, en aan de vrouwen die nog gaan komen.'

'Niet aan zien komen'
Ammarie weet werkelijk niet wat ze hoort en wordt er duidelijk emotioneel van: 'Die had ik niet aan zien komen.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Hierboven hoor je alles over de kijkcijfers van het populaire liefdesprogramma: weet het De Slimste Mens te verslaan?

Actuele video's

Meer actuele video's