Volkszanger Henk Dissel afgefakkeld door Oranjezomer-kijkers: 'Tenenkrommend slecht'

Volkszanger Henk Dissel afgefakkeld door Oranjezomer-kijkers: 'Tenenkrommend slecht'

Volkszanger Henk Dissel afgefakkeld door <em>Oranjezomer</em>-kijkers: 'Tenenkrommend slecht' Volkszanger Henk Dissel zal toch echt iets goed doen aangezien hij van Hélène Hendriks een platina plaat overhandigd kreeg, maar de twitterende Oranjezomer-kijkers vonden zijn optreden van maandagavond echt helemaal niks. Het regende werkelijk negatieve comments, van: 'Je doet niemand een plezier met dit gejank' tot 'Wat een flutzanger' tot 'Niet best dit' tot 'Tenenkrommend slecht.' Er was werkelijk geen positieve reactie te vinden op X en aan de blik van Goedele Liekens zou je af kunnen lezen dat zij er ook niet echt van gecharmeerd was. Of het echt zo erg was zie je hierboven, in het fragment van De Oranjezomer. Hieronder zie je een greep uit de reacties op het optreden van Henk Dissel. Bekijk ook Shocking: Ronald Molendijk enthousiast over nieuwe nummer John de Bever Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 30 July om 07:43

Volkszanger Henk Dissel zal toch echt iets goed doen aangezien hij van Hélène Hendriks een platina plaat overhandigd kreeg, maar de twitterende Oranjezomer-kijkers vonden zijn optreden van maandagavond echt helemaal niks. Het regende werkelijk negatieve comments, van: 'Je doet niemand een plezier met dit gejank' tot 'Wat een flutzanger' tot 'Niet best dit' tot 'Tenenkrommend slecht.' Er was werkelijk geen positieve reactie te vinden op X en aan de blik van Goedele Liekens zou je af kunnen lezen dat zij er ook niet echt van gecharmeerd was.

Of het echt zo erg was zie je hierboven, in het fragment van De Oranjezomer. Hieronder zie je een greep uit de reacties op het optreden van Henk Dissel.






Actuele video's

Meer actuele video's