B&B vol liefde: Annemarie baalt dat ze geen tijd alleen met Robert Jan doorbrengt

B&B vol liefde: Annemarie baalt dat ze geen tijd alleen met Robert Jan doorbrengt

Monday 29 July om 16:11

In B&B vol liefde is te zien dat Annemarie niet vrolijk is opgestaan. Ze baalt ervan dat ze geen tijd alleen met Robert Jan doorbrengt. De B&B-eigenaar heeft namelijk ook Els op bezoek, en het lijkt goed te klikken tussen de twee. Krijgt Annemarie wel een eerlijke kans en kan ze haar date nog wat beter leren kennen?

Bekijk het fragment van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Annemarie baalt dat ze geen tijd alleen met Robert Jan doorbrengt In B&B vol liefde is te zien dat Annemarie niet vrolijk is opgestaan. Ze baalt ervan dat ze geen tijd alleen met Robert Jan doorbrengt. De B&B-eigenaar heeft namelijk ook Els op bezoek, en het lijkt goed te klikken tussen de twee. Krijgt Annemarie wel een eerlijke kans en kan ze haar date nog wat beter leren kennen? Bekijk het fragment van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Debbie twijfelt aan Malgosia, gaat het haar om Alberts kasteel dat te koop staat? Bekijk deze video » 'B&B Vol Liefde-Albert doet alleen maar mee om zijn huis te verkopen en Debbie heeft hem daartoe aangezet' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-memes: bekijk Anja, Robert Jan en Iris Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: Annemarie baalt dat ze geen tijd alleen met Robert Jan doorbrengt

Actuele video's

Meer actuele video's