De Bondgenoten: bewoners zetten loods op z’n kop voor cadeau van nieuwe presentator

De Bondgenoten: bewoners zetten loods op z’n kop voor cadeau van nieuwe presentator

<em>De Bondgenoten</em>: bewoners zetten loods op z’n kop voor cadeau van nieuwe presentator In De Bondgenoten kwam presentator Mark Schaaf langs, en hij was er voor de eerste keer. Hij vervangt tijdelijk Jan Versteegh. Daarom heeft Mark speciaal voor de kandidaten ergens een welkomstcadeautje verstopt, maar dat moeten ze alleen nog even vinden. Dus de hele loods wordt grondig onderzocht, wie zal het presentje vinden? Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: flirtende Jason maakt met liedje geen indruk op Fatima Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason krijgt uitbrander van Fatima, 'dat is niet netjes!' Bekijk deze video » Heftig! Hoogspringchallenge in De Bondgenoten zorgt voor flinke spierpijn bij Rowena, Rob en Fatima Bekijk deze video »
Monday 29 July om 12:04

In De Bondgenoten kwam presentator Mark Schaaf langs, en hij was er voor de eerste keer. Hij vervangt tijdelijk Jan Versteegh. Daarom heeft Mark speciaal voor de kandidaten ergens een welkomstcadeautje verstopt, maar dat moeten ze alleen nog even vinden. Dus de hele loods wordt grondig onderzocht, wie zal het presentje vinden?

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's