Carrie op vrijdag in kantine nog duurder dan in studio: Jan Slagter legt uit waarom

Carrie op vrijdag in kantine nog duurder dan in studio: Jan Slagter legt uit waarom

<em>Carrie op vrijdag</em> in kantine nog duurder dan in studio: Jan Slagter legt uit waarom In De Oranjezomer is Jan Slagter te gast en hij vertelt meer over de nieuwe talkshow Carrie op vrijdag, die 6 september van start gaat. Carrie ten Napel presenteert de wekelijkse show vanuit de voetbalkantine van de IJsselmeervogels, en dit kost nog meer geld dan een talkshow vanuit een studio. De baas van Omroep MAX vertelt meer over deze opvallende keuze. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Chaos in De Oranjezomer: Jan Slagter gooit glas wijn om (video) Bekijk deze video » Soundmixshow-juryvoorzitter Jacques d’Ancona (86) overleden: ‘Het was een icoon’ (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks: Matthijs van Nieuwkerk misschien volgende week te gast in De Oranjezomer (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 29 July om 09:17

In De Oranjezomer is Jan Slagter te gast en hij vertelt meer over de nieuwe talkshow Carrie op vrijdag, die 6 september van start gaat. Carrie ten Napel presenteert de wekelijkse show vanuit de voetbalkantine van de IJsselmeervogels, en dit kost nog meer geld dan een talkshow vanuit een studio. De baas van Omroep MAX vertelt meer over deze opvallende keuze.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's