Voorproefje: rapper Donnie en Marco Schuitmaker komen met ballad Zij begrijpt het

Voorproefje: rapper Donnie en Marco Schuitmaker komen met ballad Zij begrijpt het

Voorproefje: rapper Donnie en Marco Schuitmaker komen met ballad <em>Zij begrijpt het</em> Rapper Donnie en Marco Schuitmaker hebben wederom de handen ineengeslagen en brengen een gloednieuw duet uit. Eerder namen ze samen de hit Hier mag alles op maar nu hebben de heren gekozen voor een ballad: Zij begrijpt het. In Shownieuws is alvast een voorproefje te zien en te horen. Uiteraard is Ronald Molendijk weer niet enthousiast.. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Marco Schuitmakers nieuwe single 'Schaam je voor je tranen niet' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Eerste beelden Marble Mania met Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer & Samantha Steenwijk Bekijk deze video » De Toppers blikken vooruit op tropisch feest met Bouke Scholten, rapper Donnie… Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 18 July om 14:03

Rapper Donnie en Marco Schuitmaker hebben wederom de handen ineengeslagen en brengen een gloednieuw duet uit. Eerder namen ze samen de hit Hier mag alles op maar nu hebben de heren gekozen voor een ballad: Zij begrijpt het. In Shownieuws is alvast een voorproefje te zien en te horen. Uiteraard is Ronald Molendijk weer niet enthousiast..

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's