Dochter over in Frankrijk vermiste Marjan Roozendaal: 'Een vreselijke nachtmerrie'

Dochter over in Frankrijk vermiste Marjan Roozendaal: 'Een vreselijke nachtmerrie'

Dochter over in Frankrijk vermiste <em>Marjan Roozendaal</em>: 'Een vreselijke nachtmerrie' Er is een grootse zoektocht opgezet in Frankrijk om Marjan Roozendaal te vinden. De 73-jarige Nederlandse vrouw verdween zondag van camping Parc Le Duc in Vacquières. Marjan, die lijdt aan Alzheimer, zou naar het zwembad gaan maar kwam daar nooit aan. De dochter van Marjan roept iedereen op om naar haar moeder uit te kijken en ze spreekt van 'een vreselijke nachtmerrie'. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Grote brand nabij treinstation Groningen: bekijk de beelden Bekijk deze video » Koning en premier Schoof aanwezig bij emotionele herdenking vliegramp MH17 (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Beelden van politieachtervolging van gevluchte verdachte na doodsteken ex-vriendin (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 18 July om 10:04

Er is een grootse zoektocht opgezet in Frankrijk om Marjan Roozendaal te vinden. De 73-jarige Nederlandse vrouw verdween zondag van camping Parc Le Duc in Vacquières. Marjan, die lijdt aan Alzheimer, zou naar het zwembad gaan maar kwam daar nooit aan. De dochter van Marjan roept iedereen op om naar haar moeder uit te kijken en ze spreekt van 'een vreselijke nachtmerrie'.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's