'Wolf bij Leusden greep dat meisje en beet haar'

'Wolf bij Leusden greep dat meisje en beet haar'

'Wolf bij <em>Leusden</em> greep dat meisje en beet haar' In Hart van Nederland is er woensdag uiteraard aandacht voor het prachtige zomerweer dat eraan komt maar daarnaast komt het nieuwsprogramma met een waarschuwing: 'Blijf weg bij het natuurgebied bij Leusden', vertelt presentator Wolter Klok. 'Wolf greep dat kind'Wat is er aan de hand? 'Gisteren is een meisje lichtgewond geraakt door vermoedelijk een wolf en dus staat iedereen daar op scherp'', aldus Klok. De beheerder van het betreffende park, waar het wolvenpaar leeft, maakt zich al langer zorgen en dat blijkt niet geheel zonder reden, als we horen wat er gebeurd is: 'De wolf kwam uit de bosjes en greep dat kind, dat gebeten werd.' Bekijk de uitzending van Hart van Nederland hierboven. Na 1min20 gaat het over de wolf Bekijk ook De Oranjezomer: 'overjarige puber' Eloise van Oranje maakt Jack van Gelder gek met haar onzinnige posts Bekijk deze video » Els in B&B Vol Liefde: 'Het monster van Loch Ness zit naast je' Bekijk deze video »
TV :
'Wolf bij Leusden greep dat meisje en beet haar'
Wednesday 17 July om 09:53

In Hart van Nederland is er woensdag uiteraard aandacht voor het prachtige zomerweer dat eraan komt maar daarnaast komt het nieuwsprogramma met een waarschuwing: 'Blijf weg bij het natuurgebied bij Leusden', vertelt presentator Wolter Klok.

'Wolf greep dat kind'
Wat is er aan de hand? 'Gisteren is een meisje lichtgewond geraakt door vermoedelijk een wolf en dus staat iedereen daar op scherp'', aldus Klok. De beheerder van het betreffende park, waar het wolvenpaar leeft, maakt zich al langer zorgen en dat blijkt niet geheel zonder reden, als we horen wat er gebeurd is: 'De wolf kwam uit de bosjes en greep dat kind, dat gebeten werd.'

Bekijk de uitzending van Hart van Nederland hierboven. Na 1min20 gaat het over de wolf

Actuele video's

Meer actuele video's