Icoon Wieteke van Dort overleden op 81-jarige leeftijd

Icoon Wieteke van Dort overleden op 81-jarige leeftijd

Icoon <em>Wieteke van Dort</em> overleden op 81-jarige leeftijd Zie boven een fragment uit Shownieuws met de bekendmaking dat bij actrice en zangeres Wieteke van Dort longkanker met uitzaaiingen is geconstateerd Maandag 15 juli is Wieteke van Dort op 81-jarige leeftijd overleden. Haar familie heeft dit dinsdag bekend gemaakt. De actrice en zangeres was al een tijdje ernstig ziek, net als haar echtgenoot Theo Moody die een week geleden stierf na een lang ziekbed. Bekijk hieronder een greep uit de reacties op het overlijden van 'tante Lien' op X: Wieteke van Dort: een van de liefste, meest bescheiden en genereuze persoonlijkheden die ik ooit sprak/interviewde. En niet in de laatste plaats: heel talentvol. Al sinds ‘Oebele’ bewonder ik haar. Groots was ze oa in de Stratemakeropzeeshow en de Late Late Lien Show— Cornald Maas (@cornaldm) July 16, 2024 Wieteke van Dort maakte met Aart Staartjes en Joost Prinsen baanbrekende en taboedoorbrekende jeugdtelevisie. De Stratemakeropzeeshow en JJ de Bom waren ronduit geweldige programma's. Als kind veel naar gekeken en zeer van genoten. pic.twitter.com/FEC0SLq0qQ— Ruud Doevendans (@ruuddoevendans) July 16, 2024 Wieteke van Dort was een geweldige vrouw, en een van de grote Harry Bannink-vertolkers. Rust in vrede Wieteke.https://t.co/2mluybp6AP— Gijs Groenteman (@gijgro) July 16, 2024 Mari kita dengarkan "Keroncong Kemayoran" yang dinyanyikan oleh Tante Lien (Wieteke van Dort) dan Guus Becker pada tahun 1979 ?De Late Late Lien Show - 1979, Belanda. https://t.co/JBR2Kpmph1 pic.twitter.com/ipAZ7rmJQa— Random World War (@RandomWorldWar) May 14, 2023 Bekijk ook Zien: jeugdlegende Wieteke van Dort keert terug in Secret Duets! Bekijk deze video » Shownieuws: waarom zit Wieteke van Dort vast op Bali? Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 16 July om 19:31

Zie boven een fragment uit Shownieuws met de bekendmaking dat bij actrice en zangeres Wieteke van Dort longkanker met uitzaaiingen is geconstateerd

Maandag 15 juli is Wieteke van Dort op 81-jarige leeftijd overleden. Haar familie heeft dit dinsdag bekend gemaakt. De actrice en zangeres was al een tijdje ernstig ziek, net als haar echtgenoot Theo Moody die een week geleden stierf na een lang ziekbed.

Bekijk hieronder een greep uit de reacties op het overlijden van 'tante Lien' op X:

Actuele video's

Meer actuele video's