Brothers of Blues openen De Oranjezomer met 'Everybody Needs Somebody To Love' (video)

Brothers of Blues openen De Oranjezomer met 'Everybody Needs Somebody To Love' (video)

Friday 7 June om 22:10

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Brothers of Blues openen <em>De Oranjezomer</em> met 'Everybody Needs Somebody To Love' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Helaas geen Wendy van Hout in De Oranjezomer, maar wel Brothers of Blues, bekend van het derde seizoen van het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands. Zij openen spectaculair met 'Everybody Needs Somebody To Love'. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Helaas geen Wendy van Hout in De Oranjezomer, maar wel Brothers of Blues, bekend van het derde seizoen van het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands. Zij openen spectaculair met 'Everybody Needs Somebody To Love'.

De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's