Catherine Keyl is de wanhoop nabij door slakken: 'Het is echt een nachtmerrie' (video)

Catherine Keyl is de wanhoop nabij door slakken: 'Het is echt een nachtmerrie' (video)

Saturday 1 June om 10:52

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Catherine Keyl</em> is de wanhoop nabij door slakken: 'Het is echt een nachtmerrie' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Catherine Keyl deelt openhartig aan tafel bij De Oranjezomer dat haar tuin wordt geteisterd door slakken. En ook Jack van Gelder heeft last van slakken, maar hij laat zijn vrouw het vuile werk opknappen. Gelukkig heeft Catherine Keyl nu ook een werkende oplossing gevonden, zo hoor je in bovenstaande video. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Catherine Keyl deelt openhartig aan tafel bij De Oranjezomer dat haar tuin wordt geteisterd door slakken. En ook Jack van Gelder heeft last van slakken, maar hij laat zijn vrouw het vuile werk opknappen. Gelukkig heeft Catherine Keyl nu ook een werkende oplossing gevonden, zo hoor je in bovenstaande video.

De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's