Gebedsgenezer Tom de Wal ontleed in De Oranjezomer: 'Heeft een BMW van God gekregen' (video)

Gebedsgenezer Tom de Wal ontleed in De Oranjezomer: 'Heeft een BMW van God gekregen' (video)

Saturday 1 June om 11:26

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Gebedsgenezer Tom de Wal ontleed in <em>De Oranjezomer</em>: 'Heeft een BMW van God gekregen' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Verslaggever Ilse Schoenmakers van Omroep Brabant is aanwezig bij De Oranjezomer en deelt haar analyse over de omstreden gebedsgenezer Tom de Wal. Schoenmakers werkte de afgelopen tijd aan een podcast over De Wal. In de uitzending van vrijdag gaat het onder andere over het verdienmodel achter de 'genezingen'. 'Hij zegt zelf dat hij zijn BMW van God heeft gekregen.' De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Verslaggever Ilse Schoenmakers van Omroep Brabant is aanwezig bij De Oranjezomer en deelt haar analyse over de omstreden gebedsgenezer Tom de Wal. Schoenmakers werkte de afgelopen tijd aan een podcast over De Wal. In de uitzending van vrijdag gaat het onder andere over het verdienmodel achter de 'genezingen'. 'Hij zegt zelf dat hij zijn BMW van God heeft gekregen.'

De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's