Nieuws! Na drie jaar stoppen Arjen Lubach en zijn team met De Avondshow, uiteenlopende reacties op X

Nieuws! Na drie jaar stoppen Arjen Lubach en zijn team met De Avondshow, uiteenlopende reacties op X

Nieuws! Na drie jaar stoppen <em>Arjen Lubach</em> en zijn team met <em>De Avondshow</em>, uiteenlopende reacties op X Zie boven een fragment uit Vandaag Inside waarin Johan Derksen uitlegt dat hij niet begrijpt waar het succes van Arjen Lubach met z'n 'huis-tuin-en-keukengesprekjes' toch vandaan komt Na drie jaar stoppen Arjen Lubach en zijn team met De Avondshow met Arjen Lubach meldt de VPRO donderdag. In het najaar komt er nog één seizoen van het satirische nieuwsprogramma. Het is volgens de presentator tijd voor nieuwe avonturen, zodoende komt er een einde aan de samenwerking met de VPRO. Lubach waarschuwt echter dat Nederland nog niet van hen af is maar wat we kunnen verwachten is niet bekend. Op X maakt het nieuws van Arjen Lubachs vertrek bij de VPRO uiteenlopende reacties los. Toch nog goed nieuws deze week.Arjen Lubach stopt met De Avondshow en vertrekt bij VPRO https://t.co/hdSkOsWsZd— Solly Is Back! (@MSoll123321) May 30, 2024 Wat jammer dat de Avond Show met Arjen Lubach stopt. There wasn't much good Dutch TV, now even less. pic.twitter.com/kBDJqK9DMi— Stephen D ?? (@StephenEamonn) May 30, 2024 Arjen Lubach stopt! Dus….? pic.twitter.com/Xamhk6Y5RK— Rick Maas ?? (@RickMaast) May 30, 2024 Aangekondigde bezuinigingen op Publieke Omroep werpen eerste vruchten af: Lubach weg van VPRO loonlijst.#NPO #NPO #ArjenLubach #NPO #NPO https://t.co/jK43WM5D8G— widtvoet (@widtvoet) May 30, 2024 Bekijk ook Zien: Arjen Lubach maakt Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken belachelijk (video) Bekijk deze video » Start nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Arjen Lubach zingt Europapa voor Joost Klein tijdens theatershow in Nijmegen (video) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 30 May om 19:32

Zie boven een fragment uit Vandaag Inside waarin Johan Derksen uitlegt dat hij niet begrijpt waar het succes van Arjen Lubach met z'n 'huis-tuin-en-keukengesprekjes' toch vandaan komt

Na drie jaar stoppen Arjen Lubach en zijn team met De Avondshow met Arjen Lubach meldt de VPRO donderdag. In het najaar komt er nog één seizoen van het satirische nieuwsprogramma. Het is volgens de presentator tijd voor nieuwe avonturen, zodoende komt er een einde aan de samenwerking met de VPRO. Lubach waarschuwt echter dat Nederland nog niet van hen af is maar wat we kunnen verwachten is niet bekend.

Op X maakt het nieuws van Arjen Lubachs vertrek bij de VPRO uiteenlopende reacties los.

Actuele video's

Meer actuele video's