Pierre Bokma in Zomergasten over angstcultuur: 'Ik heb weleens mijn mond gehouden'

Pierre Bokma in Zomergasten over angstcultuur: 'Ik heb weleens mijn mond gehouden'

Pierre Bokma in <em>Zomergasten</em> over angstcultuur: 'Ik heb weleens mijn mond gehouden' In Zomergasten vraagt Hanneke Groenteman Pierre Bokma naar de angstcultuur in de theaterwereld, naar aanleiding van het nieuws dat Ivo van Hove (ITA) zich schuldig maakte aan grensoverschrijdend gedrag. Bokma kan zich er alles bij voorstellen en geeft toe dat er in veel gezelschappen sprake was van een angstcultuur. De acteur geeft toe dat hij ook weleens zijn mond heeft gehouden… Bekijk het fragment van Zomergasten met Pierre Bokma hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) 'Wilfred Genee moet Zomergasten gaan presenteren' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Zomergasten: Garrie van Pinxteren verscheurd door tweedeling China en Chinezen Bekijk deze video » Liesbeth Zegveld over 'weggooien' humanitaire waarden in Zomergasten: 'Raakt me heel erg' Bekijk deze video »
Monday 26 August om 15:20

In Zomergasten vraagt Hanneke Groenteman Pierre Bokma naar de angstcultuur in de theaterwereld, naar aanleiding van het nieuws dat Ivo van Hove (ITA) zich schuldig maakte aan grensoverschrijdend gedrag. Bokma kan zich er alles bij voorstellen en geeft toe dat er in veel gezelschappen sprake was van een angstcultuur. De acteur geeft toe dat hij ook weleens zijn mond heeft gehouden…

Bekijk het fragment van Zomergasten met Pierre Bokma hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's