Serie De Toeslagenaffaire start 21 november op NPO 1: bekijk de trailer

Serie De Toeslagenaffaire start 21 november op NPO 1: bekijk de trailer

Monday 26 August om 14:29

Een paar jaar geleden kwam de toeslagenaffaire aan het licht en dit drama wordt uitgelicht in een nieuwe dramaserie. 26.000 ouders werden onterecht beschuldigd van fraude en de levens van duizenden gezinnen werden verwoest. De serie volgt het leven van Kysia, Rayan en hun twee kinderen, dat wordt ruw verstoord als een brief van de Belasting op de mat valt…

De Toeslagenaffaire is vanaf donderdag 21 november om 20.30 te zien op NPO 1 of NPO Start. Bekijk de trailer van De Toeslagenaffaire in de video hieronder.

Serie <em>De Toeslagenaffaire</em> start 21 november op NPO 1: bekijk de trailer Een paar jaar geleden kwam de toeslagenaffaire aan het licht en dit drama wordt uitgelicht in een nieuwe dramaserie. 26.000 ouders werden onterecht beschuldigd van fraude en de levens van duizenden gezinnen werden verwoest. De serie volgt het leven van Kysia, Rayan en hun twee kinderen, dat wordt ruw verstoord als een brief van de Belasting op de mat valt… De Toeslagenaffaire is vanaf donderdag 21 november om 20.30 te zien op NPO 1 of NPO Start. Bekijk de trailer van De Toeslagenaffaire in de video hieronder. Nieuwe serie Ewout Genemans start 28 augustus bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » The Resident vanaf 27 augustus te zien bij Net5: bekijk eerste heftige beelden Bekijk deze video » ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Trailer :
Serie De Toeslagenaffaire start 21 november op NPO 1: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's