The Resident vanaf 27 augustus te zien bij Net5: bekijk eerste heftige beelden

The Resident vanaf 27 augustus te zien bij Net5: bekijk eerste heftige beelden

<em>The Resident</em> vanaf 27 augustus te zien bij Net5: bekijk eerste heftige beelden Binnenkort gaat bij Net5 de dramaserie The Resident van start. Deze serie speelt zich af in een ziekenhuis in Atlanta en volgt het personeel. De eigenzinnige en zeer goede dokter Conrad Hawkins begeleidt co-assistent Devon Pravesh en hij wordt verliefd op verpleegster Nicolette Nevin. In de serie zie je dat de personeelsleden in het Chastain Memorial Hospital voor allerlei persoonlijke en professionele uitdagingen komen te staan. The Resident is vanaf dinsdag 27 augustus te zien bij Net5. Bekijk de eerste heftige beelden van The Resident in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Nieuw seizoen Masterchef Australië vanaf 26 augustus op Net5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Million Dollar Desert vanaf 9 september op Net5: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Een eigen huis: René Froger kan zelf nog geen lamp ophangen, 'hele buurt zonder stroom' Bekijk deze video »
Monday 19 August om 15:21

Binnenkort gaat bij Net5 de dramaserie The Resident van start. Deze serie speelt zich af in een ziekenhuis in Atlanta en volgt het personeel. De eigenzinnige en zeer goede dokter Conrad Hawkins begeleidt co-assistent Devon Pravesh en hij wordt verliefd op verpleegster Nicolette Nevin. In de serie zie je dat de personeelsleden in het Chastain Memorial Hospital voor allerlei persoonlijke en professionele uitdagingen komen te staan.

The Resident is vanaf dinsdag 27 augustus te zien bij Net5. Bekijk de eerste heftige beelden van The Resident in de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's