De Bondgenoten: Diederik vindt gedrag van jaloerse Floris 'toxic'

De Bondgenoten: Diederik vindt gedrag van jaloerse Floris 'toxic'

<em>De Bondgenoten</em>: Diederik vindt gedrag van jaloerse Floris 'toxic' In De Bondgenoten vertelt Britt dat Floris zijn excuses heeft aangeboden. Haar geliefde Diederik wil weten waarom, volgens de twee is Floris nogal jaloers. Hij reageerde nogal heftig toen Britt er met Diederik vandoor ging, omdat hij het gevoel had dat hij goede maatjes zou worden met Britt en dat werd van hem afgepakt. “Hij is gewoon toxic jaloers. Om wat voor reden dan ook”, aldus Diederik, die het bestempelt als ‘absurd gedrag’. Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten gemist? Beau en Rowena zingen 'Creep' van Radiohead Bekijk deze video » De Bondgenoten: Diederik vraagt Britt of ze zijn vriendinnetje wil zijn Bekijk deze video » De Bondgenoten: jaloerse Britt wordt WOEST na opmerking van Diederik Bekijk deze video »
TV :
Monday 26 August om 14:02

In De Bondgenoten vertelt Britt dat Floris zijn excuses heeft aangeboden. Haar geliefde Diederik wil weten waarom, volgens de twee is Floris nogal jaloers. Hij reageerde nogal heftig toen Britt er met Diederik vandoor ging, omdat hij het gevoel had dat hij goede maatjes zou worden met Britt en dat werd van hem afgepakt. “Hij is gewoon toxic jaloers. Om wat voor reden dan ook”, aldus Diederik, die het bestempelt als ‘absurd gedrag’.

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's