De Bondgenoten gemist? Beau en Rowena zingen 'Creep' van Radiohead

De Bondgenoten gemist? Beau en Rowena zingen 'Creep' van Radiohead

<em>De Bondgenoten</em> gemist? Beau en Rowena zingen 'Creep' van Radiohead Voor de talentshow in De Bondgenoten krijgen de Slangen les van een zangcoach. Rowena is verlegen en wil niemand kunnen zien tijdens het zingen. Toch zingt ze samen met Beau niet onverdienstelijk 'Creep' van Radiohead. Bekijk het in het fragment uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: Robert adviseert Jason te stoppen met ‘geile blik’, ‘gestaar en gekwijl’ Bekijk deze video » Diederik slaat in De Bondgenoten op date met Britt plank helemaal mis: "Doe niet zo onaardig" Bekijk deze video » Felle RUZIE in De Bondgenoten: heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd? Bekijk deze video »
TV :
Sunday 25 August om 11:24

Voor de talentshow in De Bondgenoten krijgen de Slangen les van een zangcoach. Rowena is verlegen en wil niemand kunnen zien tijdens het zingen. Toch zingt ze samen met Beau niet onverdienstelijk 'Creep' van Radiohead.

Bekijk het in het fragment uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's