Felle RUZIE in De Bondgenoten: heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd?

Felle RUZIE in De Bondgenoten: heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd?

Felle RUZIE in <em>De Bondgenoten</em>: heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd? In De Bondgenoten merkt Fatima dat het tussen haar en Bruce minder goed gaat. Ze wil dit met het hele bondje bespreken. Het duurt niet lang of de communicatie tussen hen gaat compleet mis. Bekijk hierboven de felle ruzie tussen de twee. Maar heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd? Bekijk het in het fragment uit De Bondgenoten hieronder. Fatima is wat kilo's aangekomen... De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Emotionele Bo gaat De Bondgenoten verlaten voor afscheid van vader Bekijk deze video » De Bondgenoten: Robert adviseert Jason te stoppen met ‘geile blik’, ‘gestaar en gekwijl’ Bekijk deze video » Diederik slaat in De Bondgenoten op date met Britt plank helemaal mis: "Doe niet zo onaardig" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wednesday 21 August om 19:33

In De Bondgenoten merkt Fatima dat het tussen haar en Bruce minder goed gaat. Ze wil dit met het hele bondje bespreken. Het duurt niet lang of de communicatie tussen hen gaat compleet mis. Bekijk hierboven de felle ruzie tussen de twee.

Maar heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd? Bekijk het in het fragment uit De Bondgenoten hieronder.

Fatima is wat kilo's aangekomen...

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's