Emotionele Bo gaat De Bondgenoten verlaten voor afscheid van vader

Emotionele Bo gaat De Bondgenoten verlaten voor afscheid van vader

Emotionele Bo gaat <em>De Bondgenoten</em> verlaten voor afscheid van vader In De Bondgenoten deelt Bo haar persoonlijke verhaal voor de groep. Ze wordt emotioneel als ze vertelt dat ze het programma tijdelijk zal verlaten voor het afscheid van haar vader. Bo: 'Ik ga jullie nodig hebben'De vader van Bo is al langere tijd ernstig ziek en ze weet nu al wanneer hij uit het leven zal stappen. Bo vertelt dit aan de groep, zodat iedereen weet hoe het komt als ze zich af en toe terugtrekt of huilend door de loods loopt. "Op zich is het goed zo, maar ik ga jullie de komende tijd best wel even nodig hebben." Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Jason voelt zich een 'vuilniszak' in De Bondgenoten, Fatima: 'Boeit me niet' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Floris krijgt complete black-out bij opdracht met vlaggen Bekijk deze video » De Bondgenoten: Celine snapt niets van vogels, 'waarom zinkt 'ie niet naar beneden?' Bekijk deze video »
TV :
Monday 19 August om 13:54

In De Bondgenoten deelt Bo haar persoonlijke verhaal voor de groep. Ze wordt emotioneel als ze vertelt dat ze het programma tijdelijk zal verlaten voor het afscheid van haar vader.

Bo: 'Ik ga jullie nodig hebben'
De vader van Bo is al langere tijd ernstig ziek en ze weet nu al wanneer hij uit het leven zal stappen. Bo vertelt dit aan de groep, zodat iedereen weet hoe het komt als ze zich af en toe terugtrekt of huilend door de loods loopt. "Op zich is het goed zo, maar ik ga jullie de komende tijd best wel even nodig hebben."

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's